Συναντησεις Εργασιας

Τη δεύτερη μέρα του Συμποσίου πραγματοποιήθηκαν δύο Συναντήσεις Εργασίας (Workshops):

  • From Easy to Read to Easy to Understand’ – Ειδικός από το ΜΤΜ καθοδήγησε τους συμμετέχοντες μέσω μιας διαδραστικής, hands-on μαθησιακής συνεδρίας στο πώς να δημιουργούν Easy to Understand περιεχόμενο (σχεδιάζοντας σχέδια μαθημάτων και αναπτύσσοντας αυθεντικό διδακτικό υλικό).

    Κατεβάστε την παρουσίαση

  • Creating our Easy to Understand Puzzle ‘Manifesto’” – Ειδικός από το RIX καθοδήγησε αυτό-συνήγορους με ΝΥ στο να δημιουργήσουν τη δική τους πολυμεσική ‘RIX Wiki’ ιστοσελίδα, επιδεικνύοντας πώς τα ψηφιακά μέσα μπορούν να παρέχουν αποτελεσματικά εργαλεία στους ανθρώπους για μοιράζονται τις προσωπικές τους απόψεις και ιστορίες.

 

Επισκεφθείτε την Συνάντηση Εργασίας του Συμποσίου ‘Self Advocate Workshop Wiki’: https://www.rixwiki.org/puzzleproject/home/crete2017-wiki

Τα σχόλια των συμμετεχόντων στη λήξη του διήμερου Συμποσίου επιβεβαίωσαν ότι η Εκδήλωση αυτή ήταν μια θετική εμπειρία που τους ενέπνευσε. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ολοκληρωθεί το έργο και να διασφαλιστεί η θετική κληρονομιά του Puzzle για τα άτομα με ΝΥ, τους υποστηρικτές και εκπαιδευτές τους σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech